Oktatóink


content/oktatok/gadorfalvi_aron/n%C3%A9vtelen4.jpg

Gádorfalvi Áron

Önéletrajz

1977-ben születtem Budapesten. 2008-ban házasodtam és azóta született két kislányom. Tanulmányaim: • Kölcsey Ferenc Gimnáziumban érettségiztem. (1997) • Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán szereztem testnevelő tanári diplomát, majd utána vitorlás szakedzői diplomát is. (2006, 2010) • Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán szörf edzői képesítést szereztem. (2012) Sport pályafutás: • 4 éves koromban, kezdtem öttusázni, természetesen először csak úsztam, futottam, majd 7 éves koromban kezdtem a vívást. • 10 éves koromban ismerkedtem meg a tájfutással, mivel költözésünk miatt más sport után kellett néznem. • 14 évesen váltottam a szörfözésre, ami családi hagyomány nálunk. Jelenleg is versenyzem. • Pályafutásom során részt vettem 5 olimpián: • Világbajnokságon 1997-ben Dunkerque-ben bronzérmet és 2000-ben Rómában ezüstérmet szereztem. • 22-szeres magyar bajnok vagyok

Beosztás

Windsurf Camp vezető

Hobbi

Filmek, sí, snowboard,

Képek

Videók


content/oktatok/molnár_áron/molnr-ron.jpg

Molnár Áron

Önéletrajz

MOLNÁR ÁRON, SZÜLETÉSI HELY, IDŐ: Budapest, 1994. EMAIL CÍM: molaron163@gmail.com TANULMÁNYOK 2009 - 2013 ELTE Trefort Ágoston Gimnázium 2013 - SZTE Fogorvostudományi Kar NYELVISMERET Angol C1 komplex felső fokú nyelvvizsga Német alapszintű kommunikáció Kiskorom óta rendszeresen sportolok: úszás, tenisz, squash, judo, majd 11 éves koromban elkezdtem vízilabdázni amit a gimnáziumi éveim elején versenyszerűen űztem, majd 15 éves koromban nyáron elkerültem egy szörftáborba ami újabb fordulatot, hozott az életembe. Emlékszem, hogy egy délután épp vízen voltunk amikor befújt egy erősebb szél és rengeteget estem. Odajött hozzám az oktatóm, hogy induljunk el ketten, és mutatta, hogy hogyan álljak, melyik kezemmel húzzak jobban, melyikkel engedjek ki. Párat még estem, de egyszer a sok esés után sikerült stabilan felálljak, megindult a deszka, és egyre gyorsabban kezdtem haladni át a hullámokon, közben fújt az arcomba a nyári szél, és egymás mellett szörföztünk végig a parton. Ezek után a táborból csak egy hétvégére mentem haza, a nyár hátralevő részében végig szörföztem, és közben elkezdtem készülni a versenyzésre.

Beosztás

Oktató

Hobbi

vízilabda, windsurf, vitrolázás, síelés, gitározás, longboard

Képek

Videók


content/oktatok/lazaridisz_máté/lazaridisz-mate.jpg

Lazaridisz Máté

Önéletrajz

Születési idő: 1999. Lakhely: Keszthely Iskolai tanulmányok 2013-2017 Vajda János Gimnázium Keszthely - matematika tagozat 2005-2013 Család Általános Iskola Keszthely Nyelvtudás Angol -középfokú ECL „B2” típusú nyelvvizsga Olasz - alap szint (alap szintű írásbeli és szóbeli kommunikáció) Budapesten születtem, apukám itt tanult meg szörfözni, de elköltöztünk Keszthelyre és én már a Balaton nyugati medencéjében tudtam elsajátítani az alapokat. 9 évesen kezdtem a szörfözést. Balatongyörökön szoktam szörfözni és itt beilleszkedtem a helyi szörfös bandába, tőlük tanulok a mai napig.

Beosztás

Oktató

Hobbi

Röplabda, Síelés, Bicikli

Képek

Videók


content/oktatok/hrabeczy_bence/hrabeczy-bence.jpg

Hrabeczy Bence

Önéletrajz

Budapesten születtem 1990-ben, azóta is itt élek, de a nyaraimat mindig is a Balatonon vagy a Velencei-tó partján töltöttem. Először a vitorlázással ismerkedtem meg, kezdetben utasként családi nyaralások alkalmával, majd nagyjából 8-10 éves koromtól vitorlástáborokba jártam, ahol elsajátítottam a szeles sportok alapjait. Szörfözni 12-13 évesen kezdtem, azóta is megragadok minden alkalmat, hogy vízre szállhassak. 2014-ben Görögországban, Prassonissi-n dolgoztam egy szörf centerben, ahol lehetőségem volt mindennap szörfözni, így nagyon sokat tanultam és csiszoltam az addigi tudásom. 2015 nyarán csatlakoztam a Windsurf Camp-hez, ahol Siófokon és Balatongyörökön is oktathattam. Jelenleg a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi karán tanulok nappali tagozaton, ahol tanulmányaim előreláthatólag 2017-ben fejezem be.

Beosztás

Oktató

Hobbi

2007 óta wakeboardozom hobbi szinten. 2012-ben a siófoki a kábelpályán oktatóként és pályakezelőként dolgoztam. Télen síelek, amennyi időt csak tudok, igyekszem sípályán tölteni. Ezek mellett még agresszív (extrém) görkorcsolyázom kiegészítő sportként a „szürke hétköznapokban”.

Videók


content/oktatok/aranyos_anita/aranyos_anita.jpg

Aranyos Anita

Önéletrajz

Szeretek csapatban dolgozni, közösségben lenni, kapcsolatokat építeni, utazni, világot látni. Nyitott vagyok az új emberekre, legyenek ők külföldiek vagy magyarok, könnyen megtalálom az összehangot. A sport kisgyermek korom óta szerves része az életemnek, szinte alig van olyan sportág, amit nem próbáltam még. Életelemem a sport és az egészséges életmód, illetve önmagam lelki, szellemi és fizikai fejlődése. Szeretem a gyerekeket, mert mindig meg tudnak lepni és sokat taníthatnak az embereknek. Vidámságot, önfeledt játékot, őszinteséget. Zeneiskolába jártam 8 évig, zongorázni tanultam, a zene mindig is fontos részét képezte az életemnek. Mivel biotechnológusnak tanulok, érdekel a tudomány és a kutatásaimmal szeretnék hozzájárulni az emberiség fejlődéséhez és globális problémák megoldásához.

Beosztás

oktató

Hobbi

floorball, cheerleading

Képek

Videók


content/oktatok/gádorfalvi_luca/g%C3%A1dorfalvi_luca_2.jpg

Gádorfalvi Luca

Önéletrajz

1976-ban születtem Budapesten. 2001-ben végeztem az Eötvös Lóránd Tudomány Egyetemen testnevelés-rekreáció szakon. Másoddiplomámat óvodapedagógus szakon szereztem meg 2003-ban. Jelenleg családommal egy kis faluban élünk, ahol a helyi általános iskolában testnevelő tanárként dolgozom. Legjelentősebb sporteredményemnek azt tekintem, hogy képviselhettem hazánkat Sydney-ben a 2000-es olimpián. Hétszeres magyar bajnok vagyok és jelenleg is indulok a hazai Szörf Szövetség által megrendezésre kerülő versenyeken. Évek óta szörfedzőként is dolgozom.

Beosztás

Oktató

Hobbi

Képek

Videók