Oktatóink


content/oktatok/gadorfalvi_aron/n%C3%A9vtelen4.jpg

Gádorfalvi Áron

Önéletrajz

1977-ben születtem Budapesten. 2008-ban házasodtam és azóta született két kislányom. Tanulmányaim: • Kölcsey Ferenc Gimnáziumban érettségiztem. (1997) • Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán szereztem testnevelő tanári diplomát, majd utána vitorlás szakedzői diplomát is. (2006, 2010) • Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán szörf edzői képesítést szereztem. (2012) Sport pályafutás: • 4 éves koromban, kezdtem öttusázni, természetesen először csak úsztam, futottam, majd 7 éves koromban kezdtem a vívást. • 10 éves koromban ismerkedtem meg a tájfutással, mivel költözésünk miatt más sport után kellett néznem. • 14 évesen váltottam a szörfözésre, ami családi hagyomány nálunk. Jelenleg is versenyzem. • Pályafutásom során részt vettem 5 olimpián: • Világbajnokságon 1997-ben Dunkerque-ben bronzérmet és 2000-ben Rómában ezüstérmet szereztem. • 22-szeres magyar bajnok vagyok

Beosztás

Windsurf Camp vezető

Hobbi

Filmek, sí, snowboard,

Képek

Videók


content/oktatok/aranyos_anita/aranyos_anita.jpg

Aranyos Anita

Önéletrajz

Szeretek csapatban dolgozni, közösségben lenni, kapcsolatokat építeni, utazni, világot látni. Nyitott vagyok az új emberekre, legyenek ők külföldiek vagy magyarok, könnyen megtalálom az összehangot. A sport kisgyermek korom óta szerves része az életemnek, szinte alig van olyan sportág, amit nem próbáltam még. Életelemem a sport és az egészséges életmód, illetve önmagam lelki, szellemi és fizikai fejlődése. Szeretem a gyerekeket, mert mindig meg tudnak lepni és sokat taníthatnak az embereknek. Vidámságot, önfeledt játékot, őszinteséget. Zeneiskolába jártam 8 évig, zongorázni tanultam, a zene mindig is fontos részét képezte az életemnek. Mivel biotechnológusnak tanulok, érdekel a tudomány és a kutatásaimmal szeretnék hozzájárulni az emberiség fejlődéséhez és globális problémák megoldásához.

Beosztás

oktató

Hobbi

floorball, cheerleading

Képek

Videók


content/oktatok/gádorfalvi_luca/g%C3%A1dorfalvi_luca_2.jpg

Gádorfalvi Luca

Önéletrajz

1976-ban születtem Budapesten. 2001-ben végeztem az Eötvös Lóránd Tudomány Egyetemen testnevelés-rekreáció szakon. Másoddiplomámat óvodapedagógus szakon szereztem meg 2003-ban. Jelenleg családommal egy kis faluban élünk, ahol a helyi általános iskolában testnevelő tanárként dolgozom. Legjelentősebb sporteredményemnek azt tekintem, hogy képviselhettem hazánkat Sydney-ben a 2000-es olimpián. Hétszeres magyar bajnok vagyok és jelenleg is indulok a hazai Szörf Szövetség által megrendezésre kerülő versenyeken. Évek óta szörfedzőként is dolgozom.

Beosztás

Oktató

Hobbi

Képek

Videók


content/oktatok/mark/m%C3%A1trai_m%C3%A1rk2.jpg

Mátrai Márk

Önéletrajz

Szakmai / iskolai tapasztalatok: Kötelező nyári gyakorlat: Stidem Hidraulika, Dunaújváros • Hidraulikus gépelemek mozgatása, tisztítása 2016 • Dunaújvárosi Papírgyár, karbantartási munkálatok • Gépészet szakma gyakorlati alkalmazása Tanulmányok: 2015- Boronkay György Műszaki Szakközépiskola és Gimnázium, Vác • Gépészeti szakmai osztály, tanuló Egyéb információk: • Nyelvtudás: angol (folyamatos fejlesztés alatt)

Beosztás

Oktató

Hobbi

utazás, rajzolás, kerékpározás, kosárlabda, fotózás, windsurf

Képek

Videók


content/oktatok/bánszky_attila/b%C3%A1nszky_attila2.jpg

Bánszky Attila

Önéletrajz

Budapesten születtem 2000-ben. Jelenleg a BMSC Puskás Tivadar Távközlési technikumba járok, mint végzős diák. Középfokú angol nyelvvizsgám van, a kommunikáció nem esik nehezemre. Gyerekkorom óta szerves része a sport az életemnek. 7 évig triatlonoztam majd az extrém sportok felé kezdtem el érdeklődni. A barátom hatására tanultam meg szörfözni. Emellett snowboardozok, hegyi kerékpározok és motorozok. Szeretek csapatban dolgozni és jól kijövök a fiatalabb valamint idősebb korosztállyal is.

Beosztás

Oktató

Hobbi

Emellett snowboardozok, hegyi kerékpározok és motorozok

Képek

Videók


content/oktatok/bőr_bence/b%C5%91r_bence_2kicsi.jpg

Bőr Bence

Önéletrajz

A Kőbányai Szent László Gimnázium tanulója vagyok. Hobbim elsősorban a sportolás, korában versenyszerűen szertornáztam és teniszeztem, jelenleg a street workout, windsurf, tenisz van jelen intenzíven a mindennapjaimban. Ezen kívül szívesen veszek részt biciklitúrákon és rövidebb-hosszabb távú futóversenyeken. Már kora tavasztól szörfözöm minden lehetséges alkalommal, itthon és külföldön egyaránt. Freestyle stílust űzöm, szeretem az új elemek begyakorlása teremtette kihívásokat. A freestyle mellett a freeride stílus is a szenvedélyem.

Beosztás

Oktató

Hobbi

sportolás, street workout, windsurf, tenisz

Videók


content/oktatok/aranyos_bence/20190226_200955.jpg

Aranyos Bence

Önéletrajz

2002-ben születtem Debrecenben, jelenleg a Tóth Árpád Gimnáziumban matematika-informatika szakon tanulok. Amikor 4 éves voltam, szüleim akkor kezdték üzemeltetni a Látóképi szörfbázist. Édesapám surfoktató, így ő tanított engem és testvéremet is szörfözni. Látóképen lehetőségem adódott megtanulni windsurfözni, csapatban dolgozni és fejlődni. Közvetlen, vidám embernek tartom magam, nyitott vagyok minden új dolog fele. Imádom a vízi sportokat, legyen az windsurf, wakeboard vagy búvárkodás. Kitartó vagyok és szeretem a kihívásokat.

Beosztás

segédoktató

Hobbi

windsurf, wakeboard, számítástechnika, zenehallgatás

Képek

Videók