2021


2021-1. Pitypang utcai Iskola szörftábor (2021.06.15-06.18.)

És elkezdődött! 2021-ben is növekszik az érdeklődés a szörfözés iránt, így idén 11 hét tábort tervezünk. Az első héten a Pitypang utcai Általános Iskola tanulói vettek részt. Igazi nyári meleg tombolt egész héten, a szél is fújt, remek lehetőséget adva a kezdeti szörflépések elsajátítására. Ez a tábor rövidebb volt, mint a megszokott, de az idő rövidsége sem akadályozta meg a csapatot, így mindenki elsajátította a szörfözés alapjait. Gratulálunk! Reméljük, hogy kedvet csináltunk ahhoz, hogy a jövőben folytassátok még a szörfözést!


2021-2. hét Windsurf Camp - Szörftábor 2021.06.21-25.

Második hetünk igazi nyári forróságban telt, de szerencsénkre a délnyugati szél minden nap nagyon szépen fújt. A táborozók nagy része teljesen kezdő volt, de a szeles időjárásnak köszönhetően, napról napra sokat ügyesedtek. Jó látni, hogy egy tábor alatt milyen sokat lehet fejlődni. Bízunk benne, hogy a nyár folyamán legalább ilyen jó heteink lesznek. Gratulálunk mindenkinek, aki részt vett a táborban.


2021-3. hét Windsurf Camp - Szörftábor 2021.06.28-07.02.

A harmadik hetünket egyre erősödő széljárás jellemezte, ami kiváló lehetőséget biztosított a fejlődésre mind az újoncok és a visszajáró táborozók számára. A hét végére a viharos szél kétség kívül kifárasztott mindenkit, a nagy megpróbáltatás kiválóan összekovácsolta a csapatot. Gratulálunk mindenkinek a kiemelkedő teljesítményért, várunk vissza titeket!


2021-4. hét Windsurf Camp - Szörftábor 2021.07.05-09.

Micsoda forróság, igazi kánikula vár minket a júliusi szörftáborokban! Jól esik a Balatonban fürdőzni, a habokat szelni, együtt táncolni. Az évről évre visszatérő szörfösök mellett, sok újonc is velünk tartott. Nagy öröm látni, amikor a tábor végére már ők is önállóan közlekednek a vízen. Reméljük, hogy a lendület töretlen marad, mindenki nagy kedvvel áll a szörfre, és még többet találkozunk a vízen!


2021-5. hét Windsurf Camp - Szörftábor 2021.07.12-16.

A múlt heti táborunk ismét megtelt kicsikkel és nagyokkal, kezdőkkel és haladókkal egyaránt. Az időjárás is kedvezett, a nagy melegben a szél is fújt a szörföseinknek. Fogadjátok szeretettel a róluk készült képeket!


2021-6. hét Windsurf Cam - Szörftábor 2021.07.19-23.

A hét igazi szörfös idővel kezdődött, lehűlt az idő, és érkezett vele az erős szél is. Mivel a táborozók fele fiatal, kezdő szörfös volt, ezért igazi kihívás volt számukra az első pár nap. Nagyot küzdött mindenki a hullámokkal és a széllel. Meg is lett a jutalma a kitartó munkának, így a hét második felére nyugodtabb időjárási körülmények között mindenki megmutathatta, hogy mennyit fejlődött a szörfözés terén. Mindenki büszke lehet magára! 😀😀😀


2021-7. hét Windsurf Camp - Szörftábor 2021.07.26-30.

2021-7. hét Windsurf Camp - Szörftábor 2021.07.26-30. Az időjárás szempontjából a szezon egyik legjobb hete volt a múlt heti táborunk. Az első három napon csodálatos délnyugati szél fújt, amiben jól elfáradtak a Windsurf Camp szörfösei. Szerencsére a 15 év felettiek táborában már sok a visszajáró, jó szörfös, ezért a legtöbben kiélvezhették a szeles időjárás minden percét. Reméljük, még sok ilyen szeles hetünk lesz!


2021-8. hét Windsurf Camp - Szörftábor 2021.08.02-06.

A 8. hét videójával még tartoztunk. Elnézést, hogy így elhúzódott. Reméljük mindenki örömmel gondol vissza a nyári szörftáborokra. 8. táborunkban újabb vidám társaság jött össze. Sok kezdő szörfös sajátította el a szörfözés tudományát. Az időjárás is kegyes volt hozzánk, így a héten ismét sok időt töltöttünk deszkán. Bízunk benne, hogy mindenki tartalmas, maradandó élményekkel fejezte be a tábort. Jövőre ismét várunk titeket! Mi már készülünk.


2021-9. hét Windsurf Camp - Szörftábor 2021.08.09-13.

Augusztus második hetében is rengeteg fiatal és idősebb szörfözni vágyó jelentkezett a Windsurf Camp-be. A hét kimondottan a tanulók számára volt ideális, mert a szél nem erősödött be jelentősen. A táborozók mellett a Wind Sport Club versenyzői is edzőtáboroztak, így jó alkalom adódott, hogy a haladó táborozók kipróbálják magukat a versenyzők között is. Reméljük, hogy sokan kaptak kedvet, hogy kipróbálják a szörf versenyzést.


2021-10. hét Windsurf Cam - Szörftábor 2021.08.16-20.

A 2021-es szezon 10. tábora is befejeződött. Egy igazán meleg hétfői nap után, kedden megérkezett a hidegfront, ami jól megdolgoztatta a Windsurf Camp táborozóit. Kedden és szerdán nagyot küzdöttek a hullámokkal. Csütörtökön pedig a délnyugati szél fújt be kellemesen. Utolsó napra a szél is elfáradt, de összességében ismét egy szuper hetet zártunk, ami a táborozóknak is köszönhető! Jó volt látni a visszatérő ismerősöket, és örültünk az újonc szörfösöknek!


2021-11. hét Windsurf Camp - Szörftábor 2021.08.23-17.

A 11. Windsurf Camp végével befejeződött a 2021-es szörftábor szezon. Ezen a héten a táborozók mellett, a versenyzők és az idén kezdő versenyző jelöltek is részt vettek. A hét egy hidegfronttal indult, ami nagy hullámokat gerjesztett az általában nyugodt Balatonon. A táboros csapat megmutatta elszántságát, és a zord időjárás ellenére keményen küzdött a deszkán maradással. A hét közepére csillapodott a szél, és a fiatal szörföseink egyre magabiztosabban kezelték a szörföket. Nagyon mozgalmasan telt a hetünk, de mindenki szépen helytállt a hidegebb időjárás ellenére. 🙂 Reméljük, hogy jól éreztétek magatokat, és jövőre viszontlátunk titeket!